Veum Bo

Vi er et aktivt botilbud hvor borgerne ud fra evner og muligheder er aktivt deltagende i dagligdagens praktiske gøremål, i sociale aktiviteter og i fritidstilbud. Borgerne bor i moderne og hyggelige lejligheder med stue, køkken, soveværelse, badeværelse og terrasse. Herudover har bostedet fælles køkken, spise- og tv-stue samt have og terrasse. På matriklen er der mulighed for gåture langs marker og skov, fodring af dyrene, en hoppetur på hoppepuden, fitness i vores eget lille motionscenter, madlavning, hygge på bålpladsen, kaffe på terrassen og meget mere.

I Veum Bo vægter vi, at skabe læringsrum, hvor den enkelte beboer har mulighed for at udvikle sig. Vi arbejder for, at beboerne får størst mulig indflydelse og magt over eget liv samt opnår øget selvtillid og selvværd gennem de aktiviteter og udfordringer botilbuddet tilbyder.

Vi har stort fokus på de pædagogiske metoder og tilgange, som er med til at sikre borgernes inddragelse og deltagelse, ligesom de resulterer i borgernes udvikling mod en mere selvstændig hverdag. Bredden i de pædagogiske opgaver indikerer, at der er tale om individuelle løsninger og at der er lagt vægt på den enkelte beboers særlige behov.