Skip til hoved indholdet

Væresteder

Værestederne er forbeholdt borgerne i Vejen Kommune og henvender sig til handicap og psykiatri-området. Det kræver ingen tilmelding som borger, at tage del i Socialpædagogisk Centers væresteder i Vejen Kommune. 

Fristedet – kom som du er om torsdagen fra 16-21 i Skolegade 7 Brørup.

Det er for dig som;

  • Er mellem 18 og 35 år
  • Der bor i Vejen Kommune
  • Er psykisk sårbar
  • Vil være en del af et fællesskab og få nogle gode oplevelser

Det kan også være du kender en, der kunne have gavn af tilbuddet som bor i Vejen Kommune.

I fristedet vil du møde ligesindede hvor du bliver en del af et positivt fællesskab. Vi vil hjælpe dig med at komme godt ind i gruppen, da vi ved det kan være svært at møde op de første gange.

Så aktiv som du selv vil

Du er med til at planlægge og tage initiativ til aktiviteterne i Fristedet. 

Der laves mad hver torsdag. Vi mødes kl. 16:00 og finder sammen ud af hvad dagens menu er. I er fælles omkring indkøb, madlavning og oprydning. Prisen for at spise med er 35 kr. Man er også velkommen til, at tage sin egen mad med.

Lukket helligdage og juli måned, samt mellem jul og nytår.

Q-Klub - Kun for Kvinder

Q-Klub er et åbent tilbud, der henvender sig til kvinder over 18 år i Vejen Kommune, som gerne vil være en del af et fællesskab med andre kvinder.

Vi griner, snakker om løst og fast, spiller spil eller er kreative. Du er velkommen til at tage din egen frokost med.

Vi mødes hver tirsdag i tidsrummet kl. 12:00 - 15:00, på Skolegade 7 i Brørup.

Hvis det er noget for dig så mød op eller meld dig ind i gruppen på Facebook via linket;

https://www.facebook.com/groups/qklubvejenkommune

Eller ring til Maria Petersen på 24 25 22 47.

Vi mødes hver tirsdag i aktivitetshuset, Østergade 28 i Rødding fra 13:00 - 15:00. Værestedet henvender sig til psykisk sårbare borgere. Vi sidder i det blå lokale. Der er mulighed for at bruge motionsrummet, spille dart, eller andre aktiviteter efter aftale. Du er velkommen til bare at møde op.

Vi mødes hver onsdag i aktivitetscentret, Højmarksvej 20 i Holsted fra 13:00 - 15:00. Værestedet henvender sig til psykisk sårbare borgere. Vi sidder i den lille sal. Der er mulighed for at bruge faciliteterne i aktivitetscentret. Du er velkommen til bare at møde op.

Vi mødes hver torsdag på Knudepunktet, Kærhøjparken 19 i Vejen fra 13:00 - 15:00. Værestedet henvender sig til psykisk sårbare borgere. Vi sidder i det blå lokale. Der er mulighed for at bruge motionsrummet, spille billard, eller andre aktiviteter efter aftale. Du er velkommen til bare at møde op.

Vi mødes hver søndag på Skolegade 7 i Brørup fra 14:00 - 20:00. Værestedet henvender sig til psykisk sårbare borgere. Vi mødes i kantinen. Vi aftaler sammen hvad der skal laves til aftensmad og vi hjælper hinanden med indkøb, madlavning og oprydning. Vil man deltage i spisning skal man møde op inden 15:00 og det koster 35 kr. pr. person.

Vi mødes hver tirsdag i aktivitetshuset, Østergade 28 i Rødding fra 16:00 - 20:00. Værestedet henvender sig til borgere med fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse. Vi mødes til snak og spiller spil. Vi spiser aftensmad sammen, enten medbragt eller leveret fra Hotel Rødding. Du er velkommen til bare at møde op.

Vi mødes hver torsdag på Kærhøj, Kærhøjparken 11 i Vejen fra 16:00 - 21:00. Værestedet henvender sig til borgere med fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse. Vi medbringer vores egen mad som du kan spise i kantinen. Du er velkommen til bare at møde op.

Vi har åbent hver søndag på Højmarksvej 20 i Holsted fra 14:30 - 19:30, samt onsdage fra 17:00 - 20:00. Værestedet henvender sig til borgere med fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse.  Vi aftaler sammen hvad der skal laves til aftensmad og vi hjælper hinanden med indkøb, madlavning og oprydning. Vil man deltage i spisning  koster det 35 kr. pr. person.

Socialpædagogisk Center

Famile, Handicap & Socialpsykiatri

Skolegade 7, 6650 Brørup

Ring til os

Tilsynsrapport Socialpædagogisk Center

Arbejdstilsynsrapport Socialpædagogisk Center

Denne side er printet den 18-07-2024 22.29

Ophavsretten tilhører Vejen Kommune.

Informationer må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.

Links