Samvær og aktivitetstilbud

Nørrevangs aktivitets og samværstilbud har en bred vifte af tilbud tilpasset den enkelte bruger. Her er stor spændvide i brugernes færdigheder og meget plads til det individuelle.

I værkstedet forsøger vi at opnå god harmoni mellem det produktorienterede og det procesorienterede således, at livsglæden øges. Vi har ingen krav vedr. produktion/salg og personlige aktiviteter prioriteres højt, så som motion/livsstil.

Vi ønsker at hjælpe brugerne med at skabe nye interesser således, at de med hjælp fra os får nye handlemuligheder i egen lejlighed.


Det er vigtigt at skabe og bibeholde relationer og herved modvirke ensomhed.

Et af vores mål er at skabe og vedligeholde eller afvikle færdigheder på en sådan måde at brugerne oplever livskvalitet, den enkelte skal opleve glæde og indhold i dagligdagen

Nogle af de ting vi arbejder med er:
Kreativ værksted: Fremstilling af årstidens pynt, strikning, syning, knytning, vævning, filtning, pileflet og meget mere.


Computer/smartboard-aktiviteter: Vi tilbyder hjælp til generel brug af computer, herunder også computerspil


Træværksted: Træslibning og maling, brug af dekupørsav, søjleboremaskine m.m.


Udendørs aktiviteter: lettere havearbejde, bålaktiviteter, presning af frugt, arbejde med pil m.m.


Fysiske aktiviteter: så som gå/løbebånd, motionscykel, sofacykel, stolegymnastik, gåture m.m.

Derudover har vi sang, musik og bevægelse. Vi har en ugentlig formiddag hvor vi synger, spiller, danser og laver fysisk aktivitet.


Herudover har vi besøg af vores lokale præst en gang om måneden, hvor der er gudstjeneste med altergang.

Ud over vores store have, med en fin petanquebane og en lille sø, består de fysiske rammer på Nørrevangs samvær og aktivitetstilbud af:
Et stort fællesrum, som fungere både som kreativværksted, computerværksted, syværksted m.m. Her har vi også vores eget køkken.
Træværksted
Udendørs hyggekrog med udekøkken
Herudover har vi adgang til en stue med smartboard samt nogle motionsredskaber