Veum Bøg

På Veum Bøg lægger vi vægt på nærvær, tid til den enkelte og på et tæt samarbejde med pårørende. Den basale pleje og omsorg tilbydes på en respektfuld og anerkendende måde, så borgeren har det bedste grundlag for at udnytte sine ressourcer optimalt i et aktivt liv.

Borgerne bor i individuelle handicapvenlige 2-værelses lejligheder med køkken og bad/toilet og borgerne kan frit benytte stedets fælles spise/opholdsrum og handicapvenlige køkken. Vi gør meget ud af at skabe et hyggeligt hjem, hvor der er trygt og rart at være. Veum Bøg yder desuden hjælp og støtte til borgere boende i handicapvenlig bolig i umiddelbar nærhed.

Personalet på Veum Bøg består primært af social- og sundhedsassistenter og pædagoger. Det tværfaglige samarbejde sikrer, at der kan leveres den bedst mulige hjælp og støtte til almindelig daglig livsførelse. Personalet er trænet i forflytning og hjælper borgerne på en måde så borgerne bibeholder funktioner i forhold til selv at deltage aktivt i forflytninger, når dette er muligt.